Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og vilkår.

 

Turbocentrum.dk ApS Cvr. 40975136

 

Alle priser på produkter er inkl. moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med Turbocentrum.dk indgås aftaler på dansk.

 

LEVERING
Levering sker med GLS. Leveringstiden er 7-10 hverdage. Vi leverer til Danmark. – for levering i andre lande, kontakt os. 
Hvis varen ikke er på lager, vil vi hurtigst muligt kontakte dig med en forventet leveringstid.

Fragtpriser Danmark
Det koster 99 kr. at få sendt til GLS pakkeshop eller ved GLS erhvervspakker.

Disse priser gælder for alle varer uanset størrelse.
Hvis man køber for 1.000 kr., får man fragtfri levering til GLS pakkeshop eller GLS erhvervspakke.

RETURNERING
Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hos Turbocentrum.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail info@turbocentrum.dk
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg eller på anden vis monteret eller afprøvet. Vi gør opmærksom på at varer der er ab fabrik er pakket i lufttæt emballage ikke tages retur, hvis emballage er brudt.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi gør opmærksom på at varer der er ab fabrik er pakket i lufttæt emballage ikke tages retur, hvis emballage er brudt.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vi gør opmærksom på at varer pakket i lufttæt emballage ab fabrik samt elektriske produkter anses som værende brugt og uden værdi ved brudt emballage.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Turbocentrum.dk
Teglvænget 143B
7400 Herning
Danmark

 

Hvad skal jeg sende med tilbage
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere varen personligt på ovenstående adresse efter aftale.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos Turbocentrum.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for en måned efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

Turbocentrum.dk
Teglvænget 143B
7400 Herning

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

For at du kan indgå aftale med Turbocentrum.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

PERSONDATA
Når du bestiller, registreres de oplysninger, som du selv har angivet (navn, adresse, telefonnummer, email adresse og hvilke varer du ønsker leveret).

Oplysningerne registreres i vores database i ukrypteret form. Data transmitteres krypteret. Der benyttes XML (SSL). Personoplysningerne registreres hos Turbocentrum.dk og opbevares i maxium fem år.Alle medarbejdere hos Turbocentrum.dk har adgang til ovenstående oplysninger. 
Den dataansvarlige er Turbocentrum.dk

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Turbocentrum.dk via e-mail info@turbocentrum.dk.

KLAGEMULIGHED
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@turbocentrum.dk.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)